На Хрещатику хуліган пробігся по патрульній машині, розбивши лобове скло і пошкодивши дах (фото)

Від удару лобове скло лопнуло в кількох місцях, і його треба міняти, а це коштує чималих грошей.

Зухвалого хлопця затримала поліція. Фото: Еспресо ТБ.

У самому центрі міста - на Хрещатику, навпроти ЦУМу поліцейські затримали зухвалого хлопця, передають Патріоти України.

22-річний хлопець вирішив пробігтись по патрульній машині, від чого у машини лопнуло лобове скло і пом'ятий дах.

Один з поліцейських погнався за ним і наздогнав його біля Бессарабського ринку. Проте хлопець не пройшов і 100 метрів, вирвався і побіг знову до ринку. Затримати порушника допомогли небайдужі перехожі. На цей раз його вже вели двоє поліцейських, які і посадили його в патрульну машину.

Зазначимо, що від удару лобове скло лопнуло в кількох місцях і його треба міняти, а це коштує чималих грошей. На місце прибула слідчо-оперативна група, а також карета "швидкої", яку викликали для затриманого.


Джерело: Еспресо.ТV

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...