"Ідіоти за поребриком тільки зараз зрозуміли, що весь цивілізований світ допомагає Україні у війні" - Роман Донік (фото)

На думку волонтера в Україні формується "правильний інтернаціонал" проти агресії РФ.

Іноземні військові на відкритті пам'ятника загиблим бійцям АТО на Дніпропетровщині. Фото:Facebook

У Дніпропетровській області у відкритті пам'ятника загиблим бійцям 93-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України брали участь іноземні військові, що викликало нервову реакцію у Росії. Про це написав у Facebook харківський волонтер, який надає допомогу силам АТО, Роман Донік, передають Патріоти України.

"Після відкриття пам'ятника загиблим героям 93-ї бригади за найближчим поребриком почали звучати істеричні нотки на цю тему. Дуже підбадьорили їх темношкірі бійці, які стоять в одному строю з українцями. Ідіоти тільки зараз зрозуміли, що весь цивілізований світ допомагає нам у війні. Що скоро з усього розвиненого світу приїздитимуть бійці, щоб убивати і вчити нас убивати", – заявив він.

Волонтер зазначив, що протистояння російській агресії – це "гігієна і профілактика".

"Люди, які воюють із російськими та проросійськими упирями, – це макрофаги імунної системи цивілізованого світу. Учора були не тільки темношкірі. Ще були бійці з розкосими очима. І навіть справжні руді шотландці. Рудий шотландець зняв із берета кокарду четвертого батальйону королівського шотландського полку і подарував моєму синові. Тож у нас тут уже утворюється цілий інтернаціонал. Правильний інтернаціонал", – підсумував він.

Як повідомляв волонтер раніше, вночі, напередодні відкриття, пам'ятник загиблим військовим облили фарбою, а банер 93-ї бригади порізали ножем.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...