Третій - не зайвий: У Дніпропетровській області ще один прихід РПЦ перейшов у ПЦУ

Рішення про вихід з-під юрисдикції УПЦ МП громада храму прийняла одноголосно.

Церква у селищі Лихівка. Фото: Православіє в Україні.

У селищі міського типу Лихівка Дніпропетровської області громада Свято-Преображенського храму Української Православної Церкви Московського Патріархату перейшла під юрисдикцію Православної Церкви України. Про це стало відомо з повідомлення користувача соцмережі Facebook В'ячеслава Петриченка, передають Патріоти України.

За його словами, рішення про вихід з-під юрисдикції УПЦ МП громада храму прийняла одноголосно. «Спасо-Преображенський прихід смт. Лихівка одноголосно прийняв рішення приєднатися до Православної Церкви України. Протоколи зборів підписані настоятелем і всіма парафіянами після святкового богослужіння», - йдеться в повідомленні. Свято-Преображенський прихід - третій в Дніпропетровській області, який вийшов з-під юрисдикції УПЦ МП.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...