Є надія, що Президент зробив правильні висновки з антикорупційного тиску Заходу - Сазонов

Сподіватимемося, що Порошенко врешті усвідомив "чергове китайське попередження" Заходу, що в Україні слід рішучіше боротися з корупцією.

Крістін Лагард. Фото:dt.ua

Голова МВФ Крістін Лагард заявила, що в Україні погано йде боротьба з корупцією. Про це в своєму блозі на Site.ua написав український політичний аналітик Кирило Сазонов, передають Патріоти України.

Есть новости, которые сами по себе просто интересные. Но весь смысл в контексте. Итак, только что на 112 канале глава НАБУ Артем Сытник дал брифинг.

Он рассказал о работе, о планах и вообще – это уже маленький отчет. Молодец, конечно, хотя отчитываться пока особо не о чем – только приступили к работе. Теперь о главном – о контексте.

Первая новость. Вчера утром глава МВФ Кристина Лагард заявила, что в Украине плохо идет борьба с коррупцией, имеет место политическое давление и в связи с этим денег могут не дать.

Вторая новость. Позже Порошенко встретился с несколькими западными послами (в том числе и с американским), а потом по телефону поговорил с Лагард. Она по итогам заявила, что беседа получилась конструктивной.

И вот – НАБУ на ваших экранах. То есть, услышал Петр Алексеевич сигнал, принял. В конструктивном русле. Следим за Шокиным и Кононенко. В контексте, естественно…

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Після провалу на диво вчасно завітала смерть: Колишній російський військовий і його дружина-киянка організовували в Європі диверсії під керівництвом ГРУ, - The Insider

вівторок, 30 квітень 2024, 9:32

Колишній російський військовий Микола Шапошников і його дружина Олена, родом з Києва, допомагали Головному розвідувальному управлінню Росії організовувати диверсії в Європі, ділиться даними розслідування The Insider . Шапошникови - громадяни Чехії, я...

Останній аргумент недоімперії: Росіяни штурмують Часів Яр танками-"сараями"

вівторок, 30 квітень 2024, 9:23

Російські загарбники під час спроб штурмувати позиції українських воїнів, використовують танки та БМП з "сараями" - навареними зверху металевими конструкціями. Про це повідомив український військовий кореспондент Андрій Цаплієнко на своєму Telegram-кан...