"Йенс Столтенберг: Это время героев, и Украине они нужны больше, чем когда-либо", - Олег Пономар

Популярний блогер в своєму ранковому дайджесті проаналізував події минулої доби.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.Доброго ранку, друзі. У нас тільки вівторок, а подій - як ніби п'ятниця). Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"- Генсек НАТО в Раде:
"Это время героев, и Украине они нужны больше, чем когда-либо. Не просто на поле боя, но и здесь, в парламенте, в правительстве, в бизнесе и в гражданском обществе."

- Это из проспекта, который "Газпром" выпустил для своих потенциальных инвесторов:
" Проекты, которые "Газпром" реализует в области трубопроводного газа, включая "Северный поток-2" и "Турецкий поток", могут столкнуться с трудностями ".

- Это фактически визовый режим со стороны Украины для граждан РФ и немного новых санкций:

Украина вводит биометрический контроль для всех граждан, пересекающих границы страны и предварительную электронную регистрацию для граждан РФ.
СНБО поручил ввести для проживающих в Украине граждан РФ обязательную регистрацию.

СНБО поручил Кабмину, СБУ, НБУ внести предложения по расширению санкционного списка в связи с агрессией РФ".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...