Євробачення-2018: В офіційний трейлер конкурсу потрапили Джамала та Марія Яремчук (відео)

Ролик об’єднав найбільш яскраві кадри пісенного змагання за декілька років.

Джамала. Фото: ЗМІ

Трейлер, фактично є збіркою найбільш яскравих моментів шоу у минулому, повідомляють Патріоти України.

Марія Яремчук з’являється у відео на 31 секунді. Співачка представляла Україну на Євробаченні у 2014 році і з піснею Tick-Tock і посіла тоді 6 місце у фіналі.

Марія Яремчук. Фото: ЗМІ

Джамала (на 1:24 сек.), показана у момент після оголошення її переможницею Євробачення-2016.

На кадрах можна побачити, як вона крокує з прапором України за нагородою. Нагадаємо, Джамала перемогла на пісенному конкурсі із авторською піснею "1944", присвяченою депортації кримськотатарського народу.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...