"Європа - стара повія. Вона заробляє собі бали перед Росією" - Дмитро Ярош

В "нормандському форматі" Париж і Берлін відкрито виступають на стороні Кремля, і Києву доведеться протистояти цьому, категорично не погоджуючись на особливий статус Донбасу, вважає нардеп.

Дмитро Ярош. Фото:ua.korrespondent.net

Народний депутат, екс-лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош впевнений, що Росія не припинить бойові дії на території України, періодично показово знижуючи активність обстрілів, а Європа буде закривати очі на збройний конфлікт, отримуючи свої політичні дивіденди. Про це пише Цензор.нет, інформують Патріоти України.

За словами політика, в порівнянні з 2014 роком, зараз в зоні АТО бойова активність знизилася, але анонсованого перемир'я немає.

"У Путіна дуже чітке завдання - знищення української держави. Він про це говорив ще до революції і війни, коли спілкувався з американцями ... Зараз приїзд в Україну міністрів закордонних справ Франції і Німеччини - це теж геополітична гра і примус України до миру не в наших умовах. Як на мене, таке явище ганебне. Європа - стара повія. Вона заробляє собі бали перед Росією", - заявив Ярош.

На його думку, в "нормандському форматі" Париж і Берлін відкрито виступають на стороні Кремля, і Києву доведеться протистояти цьому, категорично не погоджуючись на особливий статус Донбасу. В іншому випадку країні загрожує політична смерть.

Президент Петро Порошенко, за словами Яроша, бачить всі підкилимні ігри, але не може вийти з геополітичної гри.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...