Європа дає Україні два тижні: Луценко про те, що почув у Брюсселі

Голова фракції БПП запевнив, що "Брюссель сльозам не вірить".

Ілюстрація:goloskarpat.info"Закриті зустрічі з керівництвом Європарламенту та Єврокомісії були дуже відвертими." - наголошує у своєму Facebook Юрій Луценко, зазначають Патріоти України, продовжуючи:

1. Європа в шоці від мільйона сирійських біженців. Говорити про безвізовий режим для країни, що воює, в таких умовах – непопулярно.

2. Голландські політики вимагають зупинити всі процедури до завершення референдуму щодо безвізового режиму для України.

3. Європейський бізнес втомився від санкцій щодо Росії і в умовах економічного спаду підтримує запущене Путіним гасло "Санкції б'ють не по Путіну, а по простих людях".

4. Корупція й олігархія в Україні не подолана.

5. Неможливо домовлятися про стратегію з країною, де уряд втратив підтримку парламентської більшості.

6. У законі про електронне декларування треба скасувати звуження осіб, що підпадають під контроль. А також – доформувати НАЗК.

Висновок: ми маємо два тижні для формування нової коаліції, нового технократичного уряду, голосування за поправку в законі.

Наступні два-три місяці уряд має усунути всіх партійних та олігархічних ставлеників із найбільших державних монополій, покінчити зі "смотрящими" на митниці та інші видимі антикорупційні кроки.

Інакше – фіаско. Брюссель сльозам не вірить.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...