Європа користується нашою електроенергію в той час, як українці запасаються свічками - Добродомов

Народний депутат Добродомов наголосив, що в Україні достатньо виробляється електроенергії щоб забезпечити населення.

Нардеп Добродомов про "надзвичайний стан" в енергетиці. Фото kompromat1.infoПоки влада продає нашу електроенергію Європі, українцям обіцяють віялові відключення, - Добродомов. В українських електростанцій є достатньо потужностей, аби забезпечити українців і не залежати від терористів.Про це в ефірі телеканалу 112.ua заявив лідер «Народного контролю», народний депутат Дмитро Добродомов, повідомляють Патріоти України.

«Я наведу вам приклад, Бурштинська ТЕС, яка у власності олігарха Ахметова, продає за валюту електроенергію Європі. І замість того, аби з таких станцій зараз перенаправити частину електроенергії українським споживачам, уряд купує вугілля з окупованих територій, тим самим фінансуючи терористів», - сказав він.

Добродомов наголосив, що у введенні надзвичайного стану винен уряд.

«Влада спокійно продає електроенергію в Молдову, Словаччину, Польщу, тому що олігархи звикли заробляти хороші гроші, а українцям - віялові відключення та надзвичайний стан. І саме уряд має відповідати за введення цього надзвичайного стану, адже абсолютно нічого не зробив за три роки, аби ми були енергонезалежними», - констатував нардеп.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...