Європі загрожує мільярдна армія біженців: Густонаселені регіони Азії незабаром перетворяться в безлюдну пустелю (відео)

​Як зазначили наукові діячі, незабаром частина Південної Азії стане непридатною для життя. Даний процес набере силу в кінці поточного століття.

Найбільш аномальні температури загрожують густонаселеним сільськогосподарським регіонам в басейнах річок Ганг і Інд (в Індії, Пакистані та Бангладеш), повідомляють Патріоти України з посиланням на sundaynews.

Як зазначається, зараз в зоні ризику проживають близько 1. 5 млрд чоловік. Повідомляється, що зараз лише 2% населення Індії живуть в місцевостях, де спостерігаються високі температури і вологість.

Більш того, вчені не виключають можливості, що незабаром вищенаведений показник може вирости до 70%, якщо не буде вжито спроби скоротити викиди парникових газів в атмосферу.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...