​Ігор Додон заявив коли прийде пора російським військовим відправлятися з Придністров'я в рідні пенати.

Раніше Конституційний суд Молдови виніс ухвалу, що перебування військ РФ в Придністров'ї не відповідає положенням Основного закону.

Світлина з glavred.info

Президент Молдови вважає, що російські війська, розквартировані на території невизнаного Придністров'я, будуть виведені після остаточного врегулювання Придністровського конфлікту. Про це він заявив в інтерв'ю молдавським ЗМІ, передають Патріоти України.

"Російські війська відносяться до миротворчого контингенту. Як тільки буде врегульовано Придністровський конфлікт, я буду наполягати на виведенні військ з території нашої країни. Молдова - нейтральна держава, і на її території не повинні знаходитися іноземні війська", - заявив голова Молдови.

Раніше Конституційний суд Молдови виніс вердикт про те, що перебування російських військ у Придністров'ї суперечить Конституції країни і її нейтрального статусу.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...