Ілон Маск заявив, що людство крокує до катастрофи

Населення планети зіткнеться з двома проблемами: швидким старінням і обмеженням доступу до харчових ресурсів.

«Світова популяція пррямує до краху, але мало хто це бачить або піклується про це», - прокоментував в Twitter бізнесмен публікацію New Scientist, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У листопаді 2016 року видання представило статтю, в якій висловлюються побоювання про майбутнє людської популяції. Автор Фред Пірс вважає, що населення планети зіткнеться з двома проблемами: швидким старінням (недостатнім відтворенням) і обмеженням доступу до харчових ресурсів.

Проте автор не виключає, враховуючи останні досягнення медицини і загальносвітове підвищення якості життя, що в майбутньому «стара [людина] може бути новою молодою». Раніше глава компаній Tesla Motors і SpaceX Ілон Маск попередив, що людство чекає катастрофа, якщо люди не зможуть адаптуватися і знайти свою нішу через повсюдне впровадження роботів.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хроніки оркостану: У Москві спалахнула пожежа на заводі (відео)

четвер, 2 травень 2024, 23:53

Три поверхи в адміністративно-виробничій будівлі на сході Москви охоплено вогнем. Пожежі присвоєно другий (підвищений) рівень складності. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України. Площа пожежі складає 2,5 тис. кв. м. Між двома пове...

"Привіт. Хлопок і задимлення": В Бердянську пролунали вибухи та почалася пожежа у казармах окупантів

четвер, 2 травень 2024, 23:44

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області ввечері 2 травня було чути вибухи. Про це заявив у Telegram радник мера тимчасово окупованого Маріуполя Донецької області Петро Андрющенко, передають Патріоти України. "Бердянськ. Привіт. Хлопок і ...