Визначено улюблений колір людства

​У Великобританії завершилося піврічне дослідження, покликане визначити улюблений колір людства.

Колір  Marrs GreenПереможцем став проміжний відтінок між синім і зеленим, який отримав назву Marrs Green. Назва обрана на честь дизайнера Енні Маррс, що запропонувала даний відтінок на конкурс. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Architectural Digest.

Ініціювала дослідження компанія G .F. Smith, що займається виробництвом паперу. Онлайн-опитування тривали шість місяців, в конкурсі взяли участь понад 30 тис користувачів з більш ніж 100 країн.

Колір-переможець з'явиться в каталозі відтінків компанії G. F. Smith. Крім того, відтінку Marrs Green буде присвячена спеціальна виставка Hull Paper City в кінці поточного року.

Підводячи підсумки конкурсу, в компанії визнали, що популярність у користувачів новий колір швидше за все отримав, завдяки своїй натуральності. Це поєднання нагадує про природні ландшафти, і не може не запасти в душу у століття урбанізму.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Бесы разрушили Десятинный храм": Російська пропагандистка влаштувала істерику через знесення МАФу УПЦ МП

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:31

У ніч на п’ятницю, 17 травня, у Києві було знесено малу архітектурну форму Московського патріархату в Україні, історія якої складає майже 20 років. Природно, російські пропагандисти влаштували з цього приводу істерику, передають Патріоти України. Зокре...

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...