Імперський понт: Ординці та варвари ніколи добровільно не підуть з Донбасу. Навіть, коли вичавлять із нього останні соки - блогер

Жодна російська агресія і окупація на руїнах колишнього СРСР не принесла практичної користі, не покращила життя пересічного росіянина. Анексія ж Криму і війна на Донбасі принесли Росії тільки проблеми.

Російські війська на українській території. Ілюстрація:People IN

"Варвари починають свої війни, походи і завоювання не заради практичних, або економічних вигод, але заради понту, амбіцій і самого процесу." Про це пише на сайті каналу 24 Володимир Шередега, передають Патріоти України, продовжуючи:

Протягом багатьох століть Росія веде свої колоніальні війни заради імперського понту. Самоствердження за рахунок сухого розширення кордонів. Заради символів. "Русский север", "покорение Кавказа", "Босфор и Дарданеллы", "Мировая революция", "Севастополь – город русских моряков".

Жодна російська агресія і окупація на руїнах колишнього СРСР не принесла практичної користі, не покращила життя пересічного росіянина.

Анексія ж Криму і війна на Донбасі принесли Росії тільки проблеми. Але замість того вона дала росіянам гордість за свою Імперію, а діючій владі цілковиту підтримку і внутрішній спокій ще на кілька десятків років вперед.

Саме так працює їх психологія. Саме так реагує мозок ординця і варвара.

Вони не покинули захоплені вже багато років тому, а наразі повністю спустошені і вичавлені території Грузії. Території, утримування яких давно вже не має ніякого економічного сенсу. Тільки геополітика. І тільки гордість за власний імперський понт. Свою "наддержавність".

Вони ніколи добровільно не підуть і з нашого Донбасу. Навіть тоді, коли вичавлять із нього усі останні соки, змотають на метал усі останні жили труб і електромереж.

Адже орда може рухатися від випаленої землі тільки вперед. Незалежно від того, чи є у цьому хоч якісь практичні сенси.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...