Іноземні міняйли: У Києві орудують шахраї (фото)

У столиці іноземці, обманним шляхом, видурюють кошти у продавців.

У Києві орудують шахраї. Фото informator.newsДвоє іноземних шахраїв їздять на іномарці чорного кольору Volkswagen Golf або Polo з шашечками таксі, – повідомляють Патріоти України із посиланням на "Київ Оперативний".

Зайшовши у торгову точку, шахраї відразу йдуть на касу з проханням пробити їм дріб’язковий товар.

У Києві орудують шахраї. Фото informator.newsПри розрахунку дають купюру номіналом у 500 гривень. Коли касир починає озвучувати суму до оплати, вони відволікаючим маневром забирають ці гроші, кажуть, що у них є купюри дрібніше, починають порпатися в гаманці та вивертати дріб’язок на стіл.

Потім шахраї заявляють, що дрібних грошей не вистачає, і нібито не бажаючи затримувати чергу вимагають повернути здачу з 500 гривень. Як зазначили потерпіл все відбувається дуже швидко.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Літакопад" триває: У Росії розбився Су-34 з екіпажем на борту

понеділок, 6 травень 2024, 20:43

"Женя та Володя. Досвідчений, підготовлений, злітаний, бойовий екіпаж", - так характеризує росіян пропагандист. Водночас інший російський пропагандистський канал про авіацію написав, що два льотчики загинули в Африці. Там вони "надавали допомогу у навч...

Огляд по лінії бойових зіткнень - Злий Одесит

понеділок, 6 травень 2024, 20:05

До вашої уваги черговий огляд по лінії бойових зіткнень.