Його тихо зненавиділи: Блогер розповів, як змінилися настрої росіян щодо Криму

В РФ швидко охололи до анексованого півострова, коли усвідомили, що кримчан доведеться годувати й утримувати.

Ілюстрація:dt.ua

Жителі Росії після анексії Криму швидко охололи до півострова. Таку думку в інтерв'ю Online.ua висловив російський публіцист, драматург і блогер Володимир Голишев, інформують Патріоти України..

"Насправді, Крим слід записувати не в актив Москві, а в пасив Києву. Кремль скористався слабкістю України навесні 2014 року. Більш того, саме він був головною причиною і головним диригентом слабкості України", - зазначив блогер.

За словами Голишева, для населення Росії в перші місяці Крим був лише "продовженням перемог наших олімпійців" (в 2014 році відбулася Олімпіада в Сочі, - ред.).

"Потім до нього охололи. А коли стало зрозуміло, що "годувати" тепер доведеться не тільки Кавказ, його тихо зненавиділи", - підкреслив російський драматург.

"Додайте ту величезну ціну, яку Росія вже платить за божевільну спробу перекроїти кордони в Європі! Весь світ зацікавлений у тому, щоб "ексцес Росії" закінчився так, щоб іншим "неповадно" було. І спроби чіплятися за окупований Крим будуть тільки погіршувати ситуацію", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...