Йому дай волю, повикриває всіх: фракція БПП побоялася включити Лещенка в антикорупційну комісію, - Найєм

Депутати бояться допускати таких як Лещенко до реальної роботи і повноважень, вважає Найєм.

Лещенко і Найєм. Фото:obozrevatel.com

Фракція БПП висунула своїх представників до складу ТСК з питань політичної корупції та офшорних компаній, але не захотіла включати туди Сергія Лещенка. Про це пише нардеп Мустафа Найєм у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Я предложил включить в состав комиссии Сергея Лещенко. Уверен,что ни у кого — ни в БПП, ни во всем парламенте — нет такой экспертизы и опыта публичных расследований, как у Сергея. Причем, я уверен, что он был бы одинаково критичен как к схемам членов БПП, так и к скелетам в шкафах Батькивщины, РПЛ, Народного фронта и Оппозиционного блока", - пише він.

Але БПП відмовилася підтримати кандидатуру.

"Но кому это надо? Никому — фракция отказалась поддержать Сергея. Без объяснений и дискуссий. «За» проголосовало лишь семеро депутатов", - заявив Найєм.

На його думку депутати бояться допускати таких як Лещенко до реальної роботи і повноважень.

"Этот сюр напомнил мне, как фракция еще два года назад громко хлопала нашим с Сережей расследованиям режима Виктора Януковича, — а когда дело до шло до допуска к реальной работе и полномочиям, вчерашние смельчаки стыдливо опустили глаза и отказали Лещенко в реализации своих возможностей и профессионализма", - зазначив Мустафа Найєм.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.