Іржавий метал Бразильської олімпіади - спортивні нагороди стала жерти корозія

Олімпіада пройшла в Ріо-де-Жанейро в 2016 році, а медалі з цього заходу вже почали іржавіти, їх повертають організаторам спортивних змагань.

Фото: infokava.comЗМІ пишуть, що іржавіють медалі в основному бронзові, якими нагороджували переможців Олімпійських та Паралімпійських ігор в Ріо. Медалі з плямами іржі власники повертають організаторам, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Понад 100 медалей, здобутих спортсменами на Олімпійських та Паралімпійських іграх 2016 року в Ріо-де-Жанейро, були повернуті організаторам через іржу і чорні плями, що з'явилися на поверхні металу. Про це повідомив директор зі зв'язків з громадськістю оргкомітету "Ріо-2016" Маріо Андрада, слова якого наводить агентство Reuters.

У монетному дворі Бразилії дефекти повинні виправити і повернути медалі спортсменам, а це близько 130 медалей. Всього ж для Олімпійських ігор у Ріо виготовили 2488 медалей - нагороди з срібла і бронзи на 30% виготовлені з матеріалів переробки.

Представники організаційного комітету Ігор-2016 відзначили, що дефекти могли з'явитися через неправильне зберігання, що пошкодило лако-фарбове покриття.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...