Історія про "доброго Вовіка": Бригинець розповів, як Генічеськ отримав газ від Путіна

Російська пропаганда не втомлюється продукувати "казки" про "доброту душевну" свого кремлівського "царя".

Російська пропаганда цього разу до свого фейку приліпила мера Генічеська. Ілюстрація:www.radiosvoboda.org

Російська пропаганда не спить і черговим цьому підтвердженням є новина росЗМІ про те, що нібито мер Генічеська, що на Херсонщині особисто просив Путіна подати газ із окупованого Криму. Такими чином кремлівські пропагандисти намагалися показати всю "душевну доброту" господаря Кремля. Про це пише на своїй сторінці у Facebook народний депутат України Олександр Бригинець, передають Патріоти України.

"Путін на прохання мера Генічеська дав місту газу - захлинаючись увесь день розповідали гебельсЗМі. Про це у всіх стрічках новин на їх ТВ. Усе було так?

Наш мер схвилювався через нестачу газу, який традиційно надходив з ‪#‎Крим, але був захоплений Путіним разом з Кримом, і позвонив ‪#‎Путін: Вован, та ж не жалко краденого? Дай трохи газу для свого піару?

А Вован йому: а чо ж, дам! Я усе крадене - а у мене його без міри - роздаю добрим людям: придністров'ю дав, абхазії дав, Криму і усім цим еНеРам даю, що там - Сірії даю. І тобі дам!

Усе точно так і було, тільки наш мер, як він сам стверджує, не звонив Путіну, та і як би він це зробив?

Тож, всю історію "Газ перед Різдвом" з самого початку придумали, як фейк про доброго Вовіка, який "дав" газу якраз коли морози закінчилися... Отакий добрий тиран і психопад... для власних ЗМІ." - написав Бригинець

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...