Історія українського танкіста: Як герой, пенсіонер, доброволець захищає Батьківщину

Відставний військовий, який пішов у АТО добровольцем, став прикладом для молоді

Танкіст "дядя Толя". Фото: "Рибалка"Вже через тиждень - День танкіста. Хочеться згадати про справжніх українських героїв АТО, серед яких - танкіст Анатолій. Саме про нього і пише блогер Dozvil на сайті rybalka.com, повідомляють Патріоти України.

"Танкист дядя Толя

На этом снимке - реальный герой войны на Донбассе. Его зовут Анатолий, фамилию свою называть не хочет, слава ему не нужна. Но ему очень нужен танк Т-72, который он мечтает отбить у русских оккупантов.О себе рассказывает неохотно: 35 лет назад служил в армии, теперь на пенсии и снова призвался добровольцем защищать родную страну. Почему он здесь? Потому, что увлеченный рыбак :) А мы должны знать своих товарищей и Героев в лицо!
Волонтеры сделали ему "босяцкий подгон" - два новых британских танковых комбеза! Дядя ТОля рад конечно :)
Но все равно ему нужен новый танк! Говорит: "...вы найдите своим вертолетиком, а потом внезапно атакуем блокпост, их надо только на две минутки прижать огнем к земле, я впрыгнул и вперед!!!)))"
Dozvil
Адмирал", - пише блогер.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...