Історію успіху Іванки Трамп відтепер можна прочитати у її власній книзі

При цьому донька президента не планує якоїсь промо-акції заради її продажу.

Фото: instagram

"Ця книга — мій особистий проект. Я написала її, як керівник та підприємець. Рукопис я завершила ще до виборів — у листопаді минулого року", — пояснила Іванка. Про книгу доньки американського президента розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вона повідомила, що за своє життя вже встигла поспілкуватися з професіоналами своєї справи і готова поділитися цим досвідом з усіма людьми. Донька президента США також сказала, що завжди хотіла розширити можливості жінок у світі і за допомогою цієї книги вона хоче їм допомогти добитися успіху.

"Я розумію, що мені пощастило більше, ніж іншим. Але книга саме про те, що кожна жінка, з якої б сім'ї вона не була, здатна стати успішною", — вважає Іванка. До слова, усі кошти, вилучені з продажу книги, будуть перераховані в благодійний фонд Іванки Трамп.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 травня. Чоловікам цього дня варто бути обережними з жінками. І не плануйте весілля

середа, 8 травень 2024, 7:05

Православна церква України 8 травня за новим стилем вшановує пам'ять апостола і євангеліста Іоанна Богослова і преподобного Арсенія Великого. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостола і євангеліста Марка. У ґ свято 8 травня наші предки сіял...

Крынки… Острова окрашиваются… - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 5:00

У командования группы войск «Днепр», пока ещё генерала Теплинского, возникает дилемма на уровне суицидального пата, а именно, что делать в ситуации, когда «верховный» назвал белое – чёрным, а ты уже второй месяц должен делать вид, что это так, когда да...