Юрій Луценко сьогодні може бути призначений Генпрокурором - нардеп

Закон для призначення Луценка головою ГПУ депутати прийняли сьогодні вранці, а президент встиг вже його підписати.

Юрій Луценко. Фото:kievvlast.com.ua

У четвер, 12 травня, у Верховній Раді планують прийняти проект закону №4645, а після обіду призначити генпрокурором Юрія Луценка. Про це повідомив позафракційний депутат Віктор Чумак у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Сьогодні в режимі бліц може бути призначений Генпрокурор", - написав Чумак і додав, що відповідний текст закону депутатам поки що не роздали.

Про те, що закон для призначення Луценка головою ГПУ приймуть сьогодні в парламенті, повідомив також і народний депутат Борислав Береза. "Сьогодні ВР проголосує за законопроект, який дозволить кандидату без профільної освіти очолити Генеральну прокуратуру. Голоси за законопроект вже є", - написав Береза і додав, що права на помилку у Луценка немає.

Журналіст Настя Станко також вважає, що сьогодні у Раді може відбутися щось важливе, зважаючи на святкове вбрання прес-секретаря Юрія Луценка.

Раніше повідомлялося, що 6 травня голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що президент України Петро Порошенко розглядає на посаду генерального прокурора лише одну кандидатуру - голови фракції Блоку Петра Порошенка у Верховній Раді Юрія Луценка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топокупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...