"Із таким самим успіхом можна було провести дебати з Чикатило": Екс-депутат Держдуми про дебати Навального і Гіркіна

Прихильники Гіркіна не будуть дивитися канал Навального, тому Олексій зобов'язаний виграти їхні дебати.

Навальний вибрав легкого суперника? Фото: Главком.

Прихильники лідера руху "Новоросія", колишнього "міністра оборони" терористичної організації "ДНР" Ігоря Стрєлкова (Гіркіна) не будуть дивитися його дебати з російським опозиціонером Олексієм Навальним, тому політик здобуде на них перемогу, заявив у коментарі виданню "ГОРДОН" екс-депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов, передають Патріоти України.

"Є така тактика – вибирати собі в суперники людину, яка приречена на програш. Із таким самим успіхом можна було провести дебати з Чикатило (маніяк Андрій Чикатило.Ред.). Сам факт дебатів Навального і Стрєлкова – це, звичайно, добре. Але суть технологічної задумки зрозуміла: бути помірним на тлі радикальної людини, яка викликає відторгнення у твоєї цільової групи. Прихильники Гіркіна не будуть дивитися канал Навального, тому Олексій зобов'язаний виграти їхні дебати", – зазначив Пономарьов.

Він не виключає, що Навальний побоюється дебатів із сильними опонентами. "Саме проведення зустрічі з Гіркіним не так уже страшно. Грубо кажучи, можна поставити собі питання, на кому більше крові: на Гіркіні чи на Путіні (президент РФ Володимир Путін.Ред.)? Але ми ж хочемо дебатів із Путіним, щоб показати всю його порожнечу і необґрунтованість поглядів. Усмішку викликає припущення, що Навальний побоюється сильних опонентів після його фіаско в інтерв'ю із Собчак (російська телеведуча Ксенія Собчак.Ред.) і невдалих дебатів із Чубайсом (глава російської держкомпанії "РосНАНО" Анатолій Чубайс.Ред.). І ось тепер Навальний погодився на дебати з людиною, якій просто не можна програти. І навіть незважаючи на це, він має намір провести ці дебати на своєму майданчику", – підкреслив Пономарьов.

5 липня Стрєлков викликав Навального на публічні дебати з цілої низки питань, які "живо цікавлять росіян – і ширше російських – патріотів і націоналістів". Терорист заявив, що збирається довести, що політик "не є ні патріотом Росії, ні російським націоналістом, ні взагалі патріотом навіть РФ, і не є насправді, взагалі-то, і опозиціонером чинній владі".

У відповідь Навальний заявив, що готовий прийняти виклик, оскільки є "гарячим прихильником відкритої політичної дискусії та відкритих дебатів". Він зазначив, що найближчим часом зі Стрєлковим зв'яжуться, щоб визначити дату та формат проведення дебатів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...