З архіву ПУ. ''Таємний агент Сіону'': У мережі розповіли, як Гіркін допоміг Україні з Томосом

За словами Дениса Казанського, "ідіоти, фашисти, українофоби" не розуміють, що самі власними руками допомогли Україні максимально відокремитися і дистанціюватися від Росії.

Гіркін сам став чудовою антирекламою для РПЦ. Фото: ТАСС.

Ідеологи "російської весни" і терористи "Л/ДНР" також "причетні" до рішення Константинопольського патріархату про схвалення надання автокефалії Українській православній церкві. Про це в Twitter написав журналіст Денис Казанський, зазначивши, що агресія РФ на Донбасі допомогла українцям дистанціюватися від Москви, передають Патріоти України.

Він звернув увагу на реакцію екс-ватажків терористів Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) і Олександра Ходаковського щодо позиції Вселенського патріархату, які назвали її "спробою розколу основ православ'я".

"Гіркіну теж можна сказати дякую, він теж зробив багато для того, щоб автокефалія відбулася. Може бути, він взагалі таємний агент Сіону і свідомо в 2014 році розпалював війну, щоб влаштувати "розкол" православ'я? На місці російських патріотів я б подумав над цим... Ходаковський теж чимало зробив для того, щоб це стало можливим. Спасибі і йому теж", — написав журналіст.

За словами Казанського, "ідіоти, фашисти, українофоби" не розуміють, що самі власними руками допомогли Україні максимально відокремитися і дистанціюватися від Росії.

Один із пілотів збитого російського Ту-22МЗ загинув, пошуки ще одного тривають, - губернатор Ставропольського краю

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:44

Один із льотчиків збитого російського літака Ту-22МЗ загинув. Про це повідомив губернатор Ставропольського краю країни-агресора РФ Володимир Владимиров у Telegram, передають Патріоти України. "Отримано уточнені дані щодо інциденту з російським військов...

Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...