​Ізраїль поповнить табір активних ворогів Кремля? Путін в Сирії зробив стратегічну диверсію проти Єврейської держави - Портников

Справа навіть не в тому, що Путін переконаний антисеміт, і мріє знищити Ізраїль, вважає політолог, а в жахливій некомпетентності гаранта РФ і його оточення, які незграбними авантюрами примножують число потужних ворогів

Терористи з "Хізбалли" за підтримки російської авіації встановили контроль над сирійським містом Дараа і отримали 17-кілометровий коридор для атак на Ізраїль. Про це повідомляють ізраїльські ЗМІ, зазначають Патріоти України. Нову небезпечну геополітичну ситуацію, що склалася на Близькому Сході розглядає політичний аналітик Віталій Портников на своїй сторінці ФБ.

Таким чином, всі спроби прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетяньяху домовитися з Путіним про гарантії безпеки для єврейської держави - а ці гарантії полягають у недопущенні концентрації сил шиїтських радикалів у ізраїльських кордонів - виявилися марними.

Я б міг тут написати, що нема чого домовлятися з антисемітом з КДБ - він все одно мріє знищити Ізраїль. Але справа не в антисемітизмі Путіна, а в його жахливої некомпетентності. Його і гопників в штатському, які його оточують. Ці люди взагалі не розуміють, у що вплутуються.

Коли Путін в минулому році пояснював, що не може відрізнити суніта від шиїта - він не брехав. Росіянина від українця він, як відомо, теж відрізнити не може - і був щиро впевнений, що жителі України будуть з квітами вітати "визволителів", а солдати перейдуть в російську армію - "ми ж один народ".

Саме тому підліткові амбіції Путіна може використовувати будь-який неврастенік - і Асад з "Хезболлою" тут не виняток. Саме тому єдина можливість убезпечитися від Путіна - це не домовитися з ним, а докладати зусиль щодо демонтажу його режиму.

І, як виявилося, для Ізраїлю це ще важливіше, ніж для України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...