"Кабаки опустели, легавым от России уже мало что перепадает", - блогер про "сумні" реалії поліцаїв "ЛНР"

Зараз зрадникам платять майже втричі меншу зарплату.

Міліція "ЛНР". Фото: novostimira.net.

Втричі скоротилася за останній рік зарплата офіцерського складу "народної міліції" ЛНР ". Про це пише в Facebook відомий блогер Savelyi Vasserman, передають Патріоти України.

Як стверджує блогер, якщо в початковий період окупації Донбасу працівникам правоохоронних органів і прокуратури, які перейшли на бік "ЛНР", платили до 60 тисяч рублів на місяць (30 000 гривень за нинішнім курсом терористів), то через кілька місяців - уже 40 тисяч, а зараз - близько 20 тисяч.

Причина: скорочення російського фінансування "республік" Донбасу, викликане економічними санкціями проти РФ і падінням ціни на нафту - один з головних експортованих російських товарів. Крім того, припинилася видача пайків: продукти ввозилися на окуповану територію так званими російськими "гумконвоями", які з кінця 2015 року скасовані.

Блогер пише, що значно зменшилася кількість відвідувачів у луганських ресторанах і кафе, куди в основному ходили співробітники "народної міліції". Це є наочним підтвердженням погіршення їхнього матеріального становища.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....