"Кабанчики" сработали ювелирно": Боєць АТО відзвітував про знищення окупантів та автівок з боєприпасами

Російські військові, які супроводжували військову техніку та боєприпаси, підірвалися разом зі своїми "подарунками ополченцям".

Вибух автомобіля. Ілюстрація: korrespondent.net.

В результаті вдалого «полювання» українських бійців знищені два ворожих автомобілі, що перевозили боєприпаси і важливих персон з окупантів. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив військовослужбовець, який перебуває на передовій в складі сил АТО, Ігор Грег, передають Патріоти України.

«Знаете, что блуждающий снайпер - это не сафари или развлекуха, вглубь вражеской территории ты идёшь не налегке, занимаешь позицию вместе с 2м номером, и ждешь, ты не можешь палять в разные стороны всю ночь, у тебя есть максимум 2 выстрела с очень коротким интервалом, 2 «кабанчика» должны поразить цель, от этого зависит твоя жизнь, и жизни тех, кто с тобой рядом или тех кого ты прикрываешь… «Кабанчики» сработали ювелирно, остановили 2 грузовика, один с «тушенкой» для новососов, второй с сопровождающими «ихтамнетами», мягко так остановили, основная группа всё подчистила, и отошла, ещё долгое время за спиной уходящей группы слышно было, как рвётся «тушенка», - написав Грег. Надалі, розвідка підтвердила, що разом з «тушонкою» в інший світ відійшли дуже важливі окупанти, яких військовослужбовець називає «іхтамнєтами».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...