Кадри Шокіна: До закриття всіх справ проти Іванющенка причетний заступник Луценка - Каленюк

Юрій Столярчук як процесуальний керівник в даному кримінальному провадженні не з'являвся до суду в найбільш критичних для слідства моментах, наголосила директор Центру протидії корупції.

Юрій Іванющенко (Єнакіївський). Фото:Антикор

Виконавчий директор Центру протидії корупції Дарія Каленюк вважає, що вся вина на закритті Верховним судом України всіх справ проти Юрія Іванющенка лежить на заступникові Генерального прокурора Юрієві Столярчуку. Про це вона написала в Facebook у коментарі під повідомленням Луценка, передають Патріоти України.

Зокрема Каленюк прокоментувала інформацію Генерального прокурора України Юрія Луценка про закриття всіх справ проти Юрія Іванющенка (Юри Єнакіївського) наступним чином:

"Юрій Луценко, а ваш заступник, куратор усього слідства ГПУ ще за часів Шокіна, отримає заохочення за злиття кримінальної справи по Іванющенку? Нагадаю, Столярчук як процесуальний керівник в даному кримінальному провадженні не з'являвся до суду в найбільш критичних для слідства моментах. Якщо в Швейцарії і Монако знімуть арешт з 200 мільйонів сім'ї Іванющенків - відповідальність буде на вас, шановний Генпрокурор, а не на Верховному суді ".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У разі повернення в Білий дім Трамп вимушений буде допомагати Україні, - Сергій Таран

четвер, 2 травень 2024, 0:15

"Трамп обіцяє не допомагати Україні, якщо Європа не буде допомагати так само, як і США. І це означає, що Трамп вимушений буде допомагати Україні хоча б тому, що в останні місяці американської невизначеності – коли в Конгресі довго не могли проголосуват...

Ситуація на острові Нестрига загострилася після повідомлення Головнокомандувача про звільнення цієї території, - Борислав Береза

четвер, 2 травень 2024, 0:00

"Поки інтерв'ю довбня і нациста Дугіна Такеру Карлсону більш цікаве лідерам суспільної думки українського сегменту фейсбуку, ніж те, що відбувається на острові Нестрига. І це не дивно. Бо острів для багатьох з них невідомо де, а Дугін - у їхньому смарт...