"Как кондоминимум": Екс-регіоналка Богословська запропонувала свій варіант повернення окупованого Криму (відео)

​За її словами, Крим не може бути повністю чиєюсь територією, а управляти півостровом, на її думку, повинні три держави.

Колишній депутат Верховної Ради Інна Богословська заявила, що Київ може не розраховувати на повне відновлення контролю над Кримом, запропонувавши віддати територію півострова під керуванням кількох держав, включаючи Росію. Про це вона заявила в ефірі авторської передачі Дмитра Гордона, яка виходить на каналі 112 Україна, передають Патріоти України.

Зокрема, Богословська заявила, що Крим вже ніколи не буде повністю українським, проте Київ може домогтися, щоб півострів був поділений між собою декількома державами, як кондомінімум.

Екс-нардеп вважає, що Крим не може бути повністю чиєюсь територією, а управляти півостровом повинні три держави - Росія, Туреччина і Україна.

Колишній депутат стверджує, що тільки таким чином можна буде стабілізувати ситуацію в чорноморському регіоні, прогнозуючи її майбутню ескалацію. При цьому вона додала, що Україні на сьогоднішній день під силу повернути контроль над окремими регіонами Луганської та Донецької областей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...