"Как жизнь в оккупации?! - Х*еново... - Когда они уже повыздыхают?!" - блогер про коротку розмову між сусідами у Криму

Розмова відбулася у під'їзді одного з будинків.

Ілюстрація:Експрес - онлайн

"Утро." - пише Art Zed у блозі Обозревателя, передають Патріоти України, продовжуючи:

Сосед (недавно вернулся с подконтрольной) спускается на утренний перекур, я поднимаюсь вверх. По ходу его спуска и моего подъёма короткий разговор.

Он: - "Доброго ранку!"

От меня ответно: - "Доброго ранку!"

Он уже между этажами: - "Как жизнь" - и добавляет уже громче - "в оккупации?!"

Отвечаю: - "Хреново..."

Он продолжая спускаться, чуть громче: - "Когда они уже повыздыхают?!"

Я поднимаюсь выше, а навстречу мне наползшая с верхних этажей спускается и по выражению её лица понимаю, что она отлично расслышала и поняла каждое слово.

Глаза у неё были округлены, а походка приторможенной, ударенной по голове мешком из-под муки, в котором по ходу где-то с полмешка оставалось.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Києві під час занять у школі обвалилась стеля (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:30

У спеціалізованій школі №155 у Києві під час занять обвалилася підвісна стеля. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє Telegram-канал "Реальний Київ", передають Патріоти України. Учні, сидячи на уроках, почули гучний гуркіт з коридору. На щастя, на той ...

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...