Канадці долучаються до експерименту з безумовним доходом

Про це повідомляє влада провінції Онтаріо.

Фото: hvylya.net

Так канадські чиновники хочуть перевірити, як виплата грошей від держави без виконання за це будь-якої роботи може працювати в якості програми соціального забезпечення, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Про це пише американське видання Washington Post, додаючи, що експеримент триватиме три роки. «Багато людей турбуються, які перспективи світ обіцяє їх дітям. Це світ глобальної конкуренції, урізаних соціальних пільг, де все більше людей працюють на умовах часткової зайнятості », - сказав прем'єр-міністр Онтаріо Кетлін Вілл.

Безумовний базовий дохід отримуватимуть чотири тисячі канадців з низькими доходами, яких виберуть довільно. Всіх учасників виберуть в містах Гамільтон і Тандер-Бей, а також в сільському поселенні Ліндсі. Гроші від держави отримуватимуть як, ты, хто працюэ, так і безробітні, а крім того ті, хто отримує соціальну допомогу і сім'ї, які працюють, але все одно вважають бідними.

Люди без сімей отримуватимуть до 17 тисяч канадських доларів на рік, сімейні пари - до 24 тисяч. Щоб заохотити людей шукати роботу, за яку добре платять, учасники експерименту зможуть отримувати додатково половину зарплати в якості базового доходу. Всього на експеримент Онтаріо збирається витратити 150 мільйонів канадських доларів.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виникло відчуття, що ми працюємо": Спікер "держради Криму" забув вимкнути мікрофон і озвучив цікаві речі (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 11:44

Так званий «голова держради» у тимчасово окупованому РФ Криму Володимир Константинов, йдучи на перерву, забив вимкнути свій мікрофон і випадково наговорив у нього зайвого. Відповідне відео було оприлюднено у соцмережах, передають Патріоти України. На н...

Перетворити друге за величиною місто України на сіру зону: Кремль затіяв операцію проти Харкова, щоб з міста втекли люди, - ISW

вівторок, 23 квітень 2024, 9:40

Рупори Кремля також використовують занепокоєння щодо майбутньої наступальної операції Росії проти Харкова для проведення скоординованої інформаційної операції, щоб викликати паніку серед українців. . За оцінками ISW, ймовірність успішного наземного нас...