"Карма, однако": У мережі зазначили особливість місця в Донецьку, де стався потужний вибух

Вибух в окупованому місті пролунав на тому ж місці, де у 2014 році знущалися над українською активісткою Іриною Довгань.

Вибух стався на місці, де знущалися над Іриною Довгань. Фото:Facebook

В окупованому Донецьку потужний вибух стався на тому самому місці, де в 2014 році катували українську активістку Ірину Довгань. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Донецк .Мотель. Вот на этом самом месте, где избивали привязанную к столбу сторонницу Украины Ирину Довгань, вчера произошел сильнейший взрыв.

Как уже теперь понятно, взорвался ДНРовский грузовик с боеприпасами. Скорее всего, в результате неосторожности водителя при перевозке, так как в этот район города обычно не прилетает. Карма, однако....", - написав журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...