Хіти тижня. "Гібридний" наступ розпочався?! У соборі Московського патріархату облцентру Суми прогримів вибух

Ряд експертів попереджав, що автокефалія Православної Церкви України можеть стати тією крайньою краплею, що підштовхне московського фюрера до нових кривавих дій проти України.

У соборі в Сумах прогримів вибух. Ілюстрація: like.sumy.ua.

Під час вечірнього богослужіння в притворі Спасо-Преображенського кафедрального собору міста Суми стався вибух, передають Патріоти України.

"Сьогодні о 19.24 в поліцію звернувся служитель Спасо-Преображенського кафедрального собору та повідомив, що на вході в приміщення невідомі кинули шашку, яка вибухнула.
На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, фахівці вибухово-технічної служби. З'ясували: предмет, який вибухнув, виявився не шашкою, а піротехнічним засобом для гри в страйкбол, який був оснащений зернами кукурудзи.
Приміщення не пошкоджено, постраждалих немає. За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за статтею "Хуліганство", - повідомила прес-секретар Нацполіціі в Сумській області Ельвіра Біганова.

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...