"Картопляне вбивство": На Рівненщині молодик заколов вилами свого односельця (відео)

Свідки події зазначають, що конфлікт між чоловіками почав набирати оберти за кілька годин до трагедії.

Вила, які стали знаряддям злочину. Фото: npu.gov.ua

Слідчо-оперативна група встановила, що молодик проживає у будинку з дружиною та її бабусею. Того дня до них завітав 42-річний знайомий бабусі. Зі слів очевидців події, він був напідпитку. Конфлікт між чоловіками розпочався ще по обіді та увесь день спілкування між ними було напружене, передають Патріоти України.

Уже ввечері, під час посадки картоплі, коли старший чоловік почав з кулаками чіплятися до молодика, останній вхопив вила з підводи та встромив у груди своєму опоненту.

За фактом умисного вбивства розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...