"Карти без Криму" в російській рекламі не буде

Держдума готується внести поправки до закону

У Держдуму внесли проект поправок до закону «Про рекламу».

Поправки дозволять регулювати виробництво і реалізацію друкованої продукції, навчальної літератури і карт, вважають автори, - пише Медуза, інформують Патріоти України.

"Законопроект стверджує, що використання в рекламі карти Росії без позначення Криму і Севастополя можна трактувати як порушення територіальної цілісності", - пише видання.

Як приклади сенатори привели рекламу пива «Сибірська Корона», де «в якості торгової марки використовується географічна карта Росії без Республіки Крим та міста федерального значення Севастополя».

Також згадується рекламна продукція компаній Coca-Cola, PepsiCo і TripAdvisor.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...