Касько розповів про свої квартири, щоб "уникнути спекуляцій", що роздмухують "шокінці"

Екс-заступник генпрокурора пояснив, що не робить ніякої таємниці з того, яка в нього є нерухомість та звідки.

Віталій Касько. Фото: nv.ua.

Екс-заступник генерального прокурора Віталій Касько виклав всю історію з отриманням квартири, через кторой проти нього порушено кримінальну справу. Про це він написав на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"Щоб уникнути будь-яких спекуляцій щодо “квартир Каська”, дуже стисло поділюся з вами усією хронологією подій. Роблю це тут, бо свідомий того, що на цей час Генеральна прокуратура України лише демонструє зневагу до права та не готова аналізувати факти.

Я працював в органах прокуратури з 1998 року, куди був направлений по розподілу після закінчення університету. У 2002 році мене запросили на роботу до Генеральної прокуратури України. У зв’язку з переїздом зі Львова до Києва мені та моїй мамі міська влада – наголошую, що не ГПУ – виділила однокімнатну квартиру, жила площа якої становила близько 19 кв.м. В подальшому моя мама приватизувала це житло", - пояснив екс-заступник генпрокурора.

"У 2005 я звільнився з ГПУ, на той час не маючи перспектив для професійного росту там. Після звільнення працював адвокатом. У 2007 році ГПУ запросила мене повернутися, але уже на посаду начальника управління. У 2008 році ГПУ ініціювало виділення мені трикімнатної квартири, яка й спричинила всю цю зайву увагу до мене. Це було перше і єдине службове житло, яке я отримував. Для отримання цього житла я надавав ГПУ ту інформацію і у тій формі, як це вимагалися профільним управлінням. В тому числі довідку ЖЕКу про склад сім’ї, інформацією з якої спекулює ГПУ.

Після призначення Пшонки Генеральним прокурором я одразу звільнився з органів прокуратури, а отримана трикімнатна квартира була мною приватизована. Мені б дуже хотілося поділитися усіма документами, які підтверджують правдивість моїх слів, але я не можу слідувати хибним шляхом ГПУ і розкривати матеріали досудового розслідування.

Уже зараз для мене очевидно, що працівники ГПУ свідомо, з порушенням таємниці досудового розслідування розкривають одні документи та приховують інші, що є відвертою маніпуляцією фактами . Маніпуляція – це в стилі роботи ГПУ зразка Шокіна. Принагідно дякую усім, хто, попри інформаційну війну, підтримує мене!" - резюмував Віталій Касько.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...