Хай будуть прокляті ці перемир'я: Ворожий осколок забрав життя 24-річного воїна саме тоді, коли він писав смс коханій дівчині, - волонтер

Вадим Тарабаров загинув рік тому, 30 квітня, під Дебальцевим.

Вічна пам'ять Герою! Ілюстрація: ЖЖ.

Український військовий Тарабаров Вадим загинув на Донбасі в момент, коли писав повідомлення коханій дівчині. Про це у своєму Facebook розповіла волонтер Оксана Якубова, передають Патріоти України.

"30.04.2016 року з 0:00 годин було в черговий раз оголошено перемир'я і повне припинення вогню. За порушення перемир'я, як завжди, зносили голову з верхнього штабу. Це був передсвятковий день 01.05.2016, була Пасха - ми готувалися до свята, як могли. Хлопці облаштовували позиції, поки тихо. Ті позиції, що "Бутон". І тут о 12:30, як грім на голову, збоку сепари здійснили кілька пострілів з АГС, ще кілька секунд і в рації звучить найстрашніше: "У нас 200". Це був солдат Тарабаров Вадим - молодий хлопець, років 25. Коли це сталося, він сидів за бруствером, як кажуть, у шоломі і касці та писав смс дівчині. Так і не встиг відправити", - пише Якубова.

За її словами, вибухом каску бійця знесло і один маленький уламок потрапив у задню частину голови.

"Вадим у нас в 1 бат прийшов у 2015, дуже доброзичливий, розумний, хороший, красивий хлопець із великими відкритими очима. Він мріяв про створення сім'ї і продовження навчання у вищому військовому закладі. Постійно посміхався. Сьогодні рівно рік, як під час перемир'я (будь вони прокляті) не стало чудового хлопця з 1 бата 3 роти 54 окремої механізованої бригади Вадима Тарабарова", - додала Якубова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...