Він хотів жити і боровся: Після важкої хвороби в Одесі помер майданівець, активіст, ветеран АТО (фото)

Чоловікові не вдалося побороти важке онкологічне захворювання.

Ілюстрація:firtka.if.ua В Одесі у лікарні помер відомий активіст, учасник Революції Гідності та антитерористичної операції на Донбасі, котрий звільняв Слов'янськ Сергій Ніколов. Про це повідомили в Центрі допомоги учасникам АТО в Одеській області на сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

Боєць Нацгвардії помер 13 листопада через важку хворобу - рак легенів.

"Вчора пішов у Вічність і поповнив ряди Небесної Гвардії учасник російсько-української війни Ніколов Сергій Степанович! Майданівець, доброволець, боєць Національної гвардії України батальйону їм генерала Кульчицького долав ворога на фронті, але не подолав хворобу, яка спіткала його після повернення з фронту", - йдеться в публікації.

Прощання з Сергієм відбудеться в Одесі в четвер, 15 листопада, об 11 ранку в Будинку офіцерів за адресою вулиця Пироговська, 7/9.

Українська спортсменка Ірина Ващук, глава благодійної організації Revived Soldiers Ukraine, розповіла подробиці про героя:

"Ми Revived Soldiers Ukraine разом з тіткою Сергія Валентиною Родіною намагалися допомогти військовому і після АТО успішному юристу, але дива не сталося. Сергію 2 рази відмовляли у візі США і в третій раз, після того як ми підключили військових аташе в Вашингтоні, він отримав візу. Кілька закладів в США лікували Сергія включаючи USC Hospital. на жаль, прогнози були не втішні і Сергію довелося повернутися в Україну якомога швидше.

Він хотів жити і боровся! Сергій захищав нас з вами на Сході України і звільняв місто Слов'янськ. Співчуття родині Сергія, нехай Сергій нас пробачить, нам не вдалося зробити для нього більше", - написала вона на своїй сторінці в Facebook.

У коментарях до повідомлення висловлюються слова подяки за допомогу Сергію Ніколову і співчуття з нагоди його кончини.

"Вічна Пам'ять! Нехай спочиває з Богом. Дуже шкода Сергія";

"Дякую всім за теплі слова і за допомогу, яку ви надавали Сергію за життя. Я не можу словами передати той біль, який ми відчуваємо. Вічна пам'ять і Царство Небесне моєму улюбленому племіннику";

"Дуже сумна звістка. Вічна пам'ять герою!";

"Пам'ятаємо і молимося за його душу!" ...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...