Хіти тижня. "Мене наче молотком по черепу вдарили": Кікабідзе зробив страшне зізнання про рак мозку

Жителі Тбілісі навіть приходили прощатися з кумиром на поріг його будинку, але дружина відганяла їх, оскільки вірила, що чоловік здолає хворобу.​

Вахтанг Кікабідзе. Фото: соцмережі.

Знаменитий грузинський співак і актор Вахтанг Кікабідзе згадав про те, як багато років тому йому поставили страшний діагноз, і зізнався, що вижив тільки завдяки своїй дружині. Про це Кікабідзе розповів у програмі "Одного разу", передають Патріоти України.

Пухлина артиста, виявлена 37 років тому, була злоякісною. Тоді жителі Тбілісі навіть приходили прощатися з кумиром на поріг його будинку, але дружина відганяла їх, оскільки вірила, що Кікабідзе здолає хворобу.

"Мене наче молотком знизу по черепу вдарили. Я впав. Втратив орієнтацію. Поклали в лікарню. Там ложку не міг тримати, стояти не міг, падав увесь час. Почали робити аналізи, виявилося, погані справи, артерія не пропускає кров. Привезли в Москву, там сказали, що в мене в голові велика гнійна кіста, терміново зробили операцію. А під час операції лікарі за кістою побачили пухлину", - згадав Кікабідзе.

"Якби не Ірина, мене б і серед живих зараз не було. Завжди, коли в мене були критичні ситуації, вона була поруч, як скеля", - зазначив він.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...