Специфічний вершковий із нотками дріжджів: Рак на ранніх стадіях можна визначити за запахом

При визначенні специфічних хімікатів в повітрі, що виділяються під час дихання, можна виявити наявність пухлини в легенях, шлунку, кишківнику і деяких інших органах людини.

Навіть подих може допомогти діагностам. Фото: Takimed.

Американські вчені провели дослідження, які показали, що аналізи на наявність онкології можна визначити за допомогою запаху. Про це пише Psychology Today, передають Патріоти України.

Онкологи стверджують, що найбільші шанси на одужання мають люди, діагноз яким поставлений на ранніх стадіях захворювання. Однак безліч пухлин не виявляють свою присутність в організмі людини, поки по тілу не поширяться множинні метастази.

Нещодавно американські дослідники з'ясували, що при визначенні специфічних хімікатів в повітрі, що виділяються під час дихання, можна виявити наявність пухлини в легенях, шлунку, кишківнику і деяких інших органах людини.

Науковці зі США провели експеримент, у якому взяла участь колишня медсестра Джой Мільн. Перед нею поставили 10 масок, 5 з яких належали пацієнтам з раком. Після ретельного обнюхування, Джой визначила 3 з 5 "ракових" масок.

Жінка переконує, що люди, які страждають на рак, мають важкий вершковий запах з нотками дріжджів. А після того, як маски провітрилися, від них почав йти солоний запах.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...