Хіти тижня. "А не может ли загнанный в угол Путин двинуть войска на Украину?" - Волох

Про перспективи повноцінного вторгнення РФ в Україну.

Фото: nahnews.org

"А не может ли загнанный в угол Путин двинуть войска на Украину? - спросил меня кто-то из прочитавших вчерашний пост об американских санкциях против России. Попробую ответить", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Карл Волох, передають Патріоти України, і продовжує:

"1. Даже если Путин обезумеет окончательно, угроза всему его окружению сейчас столь велика, что подобный приказ вряд ли кто выполнит. Ни в верхушке его армии, ни, тем более, спецслужб, бессеребреников также нет. Так что, скорее уж выпишут табакерочку из Алмазного фонда.

2. Я могу только спекулировать на тему того, как именно будет происходить операция по аресту и конфискации путинско-бригадных активов за границей. Но все же, с высокой долей вероятности предполагаю, что лишатся не все, не всего и не сразу. Удавка будет стягиваться постепенно, оставляя открытой опцию переговоров.

3. Главной особенностью момента является то, что ВВХ, очевидно, лишается возможности привычно поднимать ставки и новый раунд переговоров он начинает с позиции наихудшей за всю его историю во главе России".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...