Хіти тижня. Американець поділився подробицями про в'язницю для інопланетян (фото)

​У підземних тунелях американської авіаційної бази Райт-Паттерсон в штаті Огайо нібито є секретна в'язниця для інопланетян. Більш того, існує спецслужба, подібна організації "Люди в чорному" з фільму 1997 року, яка займається приховуванням доказів.

Про це, як повідомляє The Sun, у своїй книзі "50 відтінків сірих" написав інженер ВПС США Реймонд Жіманскі, який вийшов у відставку після 39 років служби, передають Патріоти України.

На сторінках книги автор стверджує, що дізнався таємницю від свого наставника по службі. Якийсь Ел запевняв його, що після краху літаючої тарілки в штаті Нью-Мексико (в історії цей випадок відомий як Розуельський інцидент - ред.), борт НЛО і його екіпаж були доставлені саме на цю базу.Автор додає, що в наступні роки неодноразово брав участь у розмовах, які підтверджували його наставника.

"Ніхто ніколи не говорив "ти божевільний, у нас немає ніяких інопланетян". Багато посміхалися, але ніхто не заперечував", - зазначив Жіманскі.

При цьому автор зізнається, що особисто він не бачив ні підземель, ні прибульців, але кілька разів зустрічав на базі невідомих людей, схожих на героїв фільму "Люди в чорному" - вони були одягнені в темні костюми і капелюхи незалежно від погоди.

Жіманскі впевнений, що зустрічав співробітників урядової спецслужби, зайнятих приховуванням доказів.

Нагадаємо, так званий Розуельський інцидент, вибух літаючого об'єкта в небі над містом Розуелл (штат Нью-Мехіко), стався у червні 1947 року. Згідно з офіційною версією, вибухнув метеозонд, конспірологи ж вважають, що мова йшла про катастрофу НЛО.

У 1995 році був оприлюднений відеоролик, на якому нібито зафіксовано розтин прибульця на секретній базі США. Фахівцям вдалося з'ясували, що запис зроблений на апаратурі 60-х років, у свою чергу, патологоанатоми знайшли безліч порушень у діях людей на відео.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти обстріляли стадіон українського футбольного клубу

субота, 27 квітень 2024, 15:01

Стадіон Електрометалург у Нікополі зазнав значних ушкоджень внаслідок російського обстрілу. Про це повідомляє Telegram-канал "Дніпро Оперативний", передають Патріоти України. На відео видно пошкоджені трибуни, адміністративні будівлі, а також глибоку в...

"Якась машина брудна": Оля Цибульська потрапила в ДТП і показала свій пошкоджений автомобіль (фото)

субота, 27 квітень 2024, 14:53

Співачка Оля Цибульська в Stories повідомила, що потрапила в ДТП. Артистка викликала поліцію, яка приїхала на місце події у Києві. Співачка показала фото пошкодженого автомобіля і розповіла, що врізалася в паркувальний металевий бар'єр. За словами арти...