Хіти тижня. Бутусов вказав на величезну перевагу України у війні з РФ

Нові санкції США проти Росії, які напередодні підписав президент Дональд Трамп, стали найбільшим ударом по Кремлю за всю історію.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише журналіст і військовий експерт Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

В першу чергу, він підкреслив, що новими обмеженнями Вашингтон підтримав боротьбу народу України за незалежність.

"Сьогодні історично важливий день - день нищівного зовнішньополітичного розгрому путінської Росії! Президент США підписав безпрецедентно жорсткий закон про санкції проти Росії, який відкидає відносини США і РФ до часів "холодної війни". Новий закон навіть жорсткіший, ніж знаменита свого часу поправка Джексона-Венніка, яка обмежувала співробітництво з СРСР. Путін кинув РФ в куди більш жорсткіші зовнішньополітичні проблеми, ніж це раніше робив Брежнєв. Ось тільки тепер замість виведення військ з Афганістану США вимагають виведення військ з України", - зазначає Бутусов.

Він звертає увагу також на те, що закон про санкції США спрямований для захисту інтересів України, чому присвячений цілий розділ.

"І вже не чути в Москві радісних жартів чомусь, не сміються "Іскандери", вже не радіють "імпортозаміщенню", чомусь не вводять "звооротні санкції" проти США. Америка, країна в цінних паперах якої розміщений російський валютний резерв, видавлює РФ зі світової політики, і допомагає українській боротьбі", - зазначає журналіст.

Також, за його словами, закон про санкції означає, що Україна отримує величезний зовнішньополітичну перевагу у війні, "якою ми можемо і повинні грамотно скористатись".

"Тепер сценарії поразки у війні можна відкинути на другий план - треба думати і робити все для нашої перемоги, зовнішньополітична обстановка нам сприяє, все в наших руках. Це заслуга насамперед українського народу, заслуга нашої молодої держави!" - резюмував Бутусов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...