Хіти тижня. Час терплячості до Росії вийшов і жарти скінчились, - американський політолог

​Те, що путінці вважали слабкістю Заходу, несподівано для них перетворилося у свою протилежність - сталеву санкційну хватку.

Всі розмови про те, що незабаром може початися Третя Світова війна за участю головних ядерних держав світу, не що інше, як звичайна профанація, яка виходить із вуст прокремлівських пропагандистів і в основному, розрахована на внутрішню аудиторію, для того, щоб підтримувати у російському суспільстві псевдопатріотизм, що базується на почутті страху, так як останнє рішення Конгресу США щодо санкцій проти Кремля, ясно говорить про те, що жарти скінчилися, стверджує американський політолог Раміс Юнус, передають Патріоти України. Далі пропонуємо вашій увазі переклад, який був опублікований виданням inforesist.org.

Режиму Путина трудно будет продолжать свою агрессивную политику по запугиванию всех в мире и особенно своих ближайших соседей, так как деньги в Резервном фонде и в фонде Национального благосостояния уже иссякли, а награбленные средства от нефтедолларов, находящиеся у ближайшего окружения Путина в зарубежных банках, оказались под санкциями.

«А если добавить к этому, что цены на нефть еще долго не поднимутся, то перспективы доходной части российского бюджета, в условиях тотального его разворовывания, представляются очень печальными».

Не трудно предположить, что в таких условиях, инфляция будет только усиливаться, что приведет к дальнейшему обесцениванию рубля. А учитывая то, что малый и средний бизнес в условиях тотальной коррупции и прессинга со стороны правоохранительных органов, не может нормально развиваться, то и импортозамещения как такового не произойдет, что соответственно усилит дефицит на потребительском рынке. А если еще добавить к этому и то, что политическая и экономическая изоляция России в мире будет усиливается по всем направлениям, включая и такие вопросы, как туризм, культура и обучение студентов за рубежом, то вполне логично предположить, что рано или поздно, к самим россиянам придет понимание того, куда их привел со своей политикой этот новый «собиратель земли русской».

«Пора россиянам усвоить, что никто на Западе не собирается воевать с Россией, самой ядерной державой мира, так как у США и их союзников есть более легкие и проверенные способы давления на своих политических противников, которые они уже не раз использовали в современной истории и довольно успешно».

Как говорил известный российский сатирик: «Мы Запад пугаем танками, а они нас будут наказывать банками».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...