Хіти тижня. Чому Лободу і Ко так тягне виступати в Одесі? - Анастасія Приходько

Українська співачка і волонтер розкритикувала співаків, які розважають країну-агресора.

Анастасія Приходько. Фото: ФАКТЫ и комментарии.Українська співачка Анастасія Приходько, яка розкритикувала українських гастролерів на Росії, вважає, що Світлана Лобода та інші спеціально влаштовують концерти в Одесі. Про це вона розповіла в інтерв'ю "Апостроф. Лайм", передають Патріоти України.

"Попереджали ж раз, попереджали два, але вони починають цим користуватися в своїх цілях. Щоб потім приїхати на Росію скаржитися, як тут "бандерівці" на них напали", - впевнена співачка.

"Тому що коли мама української заробітчанки в Московії виходить з тортиком на російському "Первом канале" - це караул ...", - згадала Приходько, як мама Світлани Лободи Наталя взяла участь в передачі "Пусть говорят" на "Первом канале" Росії разом з дочкою і подарувала торт Андрію Малахову.

"Тільки після того, як ти почнеш плакати, що тобі "бандерівці" і "Правий сектор" зривають концерти, що тебе ненавидять у власній державі російські медіа починають запрошувати тебе на всілякі передачі. Щоб ти розповів, як тобі важко жити поряд з "укропом" і "бандерівцями", - заявила вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...