Хіти тижня. "Даааа! Радянський союз!": "Зомбіферма", або п'ята колона в Україні - блогер

Про неприємний інцидент на Дні Незалежності в Дніпрі.

Блогер Віктор Пузанов у Facebook розповів про інцидент після святкування Дня Незалежності в Дніпрі, куди він їздив зі своїм малолітнім сином, передають Патріоти України.

За його словами, коли вони поверталися додому після огляду фотовиставки, присвяченій антитерористичної операції на Донбасі, син запитав його: "Так що виходить, в російських треба стріляти як тільки побачиш?".

"І до нас тут же, десь збоку, підскочила якась тітка, 60+, і сказала малюкові цілком навчально-ласкавим голосом:

- І не бажай нікому зла, малюк, і тобі ніхто зла не побажає ...

- Росіяни не бажають нам зла, вони нас просто вбивають - сказав їй я.

- Хто там кого вбиває, ви доросла людина, а мелете нісенітницю! - заявила вона.

- Так прокиньтеся, - сказав я - ви як ніби нічого не бачите? Он же, в двохстах метрах, алея пам'яті тих, кого вбили. Ви що, в Радянському Союзі застрягли? Телевізор, "братські народи", ось це ось все?" - розповідає Пузанов.

Після цього особа жінки стала вкрай злісною, вона різко подалася вперед, підняла два пальці вгору і прошипіла: "Даааа! Радянський союз!".

"Так ось, це ж Дуже Злий пост. Коли ви вже все передохнете, а? Передохнете, і емігріруете з моєї Країни в свій давно здохлий, улюблений радянський союз. Давайте швидше. А мої діти - так, якщо буде треба, стрілятимуть в російських, як тільки їх побачать в прицілі на своїй землі. Якщо на той час ще залишаться в живих російські на цій прекрасній планеті ", - підсумував блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...