Хіти тижня. "Дауны думали, как это классно: сьездить поиграть в войну - еще за это и заплатят раза в 2-3 больше": Навіть у РФ найманців ОРДЛО вважають "дебілами"

Бойовикам "ДНР" та "ЛНР" навряд чи варто сподіватися на співчуття із боку своїх "скрепних" співгромадян...

Для "русского мира" вони вже померли. Бо більше він не може їх використати. Фото: соцмережі.

У РФ не усі однаково добре ставляться до захисників "русского мира" на Донбасі. Подібні "герої" у разі каліцтва чи важких поранень не можуть розраховувати ані на допомогу своєї держави, ані на своїх співгромадян. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із кількома показовими дописами у соцмережах. Далі - мовою оригіналу.

Дауны думали, как это классно: сьездить пострелять, поиграть в настоящую войну - тебе еще за это заплатят раза в 2-3 больше средней зарплаты. Я всегда говорил: те, кто поехали воевать на Донбасс - ими двигало и движет не чувство справедливости, а личное желание повоевать, жажда приключений. О том, что война убивает и калечит, дебилы не подумали, они же херои, это не про них.. Ну, вот и результаты.

vermishel69

Настоящий Вова спрятался за спинами женщин и детей.

rex_net

Письма рассылают, денег просят на лечение. Но без вранья не могут нигде: пишут, дескать, получили ранение "в ходе вооруженных столкновений с радикальными исламистами на территории Северного Кавказа".

yuganspb

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...