Хіти тижня. "Давня дружба з ВВП перемогла прояв патріотизму", або куди зникла Тимошенко, - політолог

Не так важливо, куди останнім часом зникла лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко. Важливо, чому вона жодним чином не займалася самопіаром на цьому тижні.


"Очевидно, причина - закон, який визнає Росію агресором", - пише у своєму блозі український політолог, журналіст Володимир Горковенко, передають Патріоти України.

За його словами, в якесь пророкування віщунів, мольфарів і екстрасенсів, що саме в ці дні Юлії Тимошенко краще не працювати, а прочищати свою карму шляхом перегляду телевізора, - зовсім не віриться. Швидше за все, давня дружба з Володимиром Путіним перемогла прояв патріотизму.

Володимир Горковенко пише, що показово, що також не голосували найближчі соратники лідера «Батьківщини» Сергій Власенко та Григорій Немиря. Останній взагалі закликав Захід не надавати Україні допомогу, тому що Порошенко, нібито не виплачує пенсії на окупованих територіях.

Політолог зазначає, що оскільки закон прийнятий, то тепер можна Юлії Тимошенко в п'ятницю сміливо йти на NewsOne і говорити про «тотальне зубожінне» і «суцільний геноцид». Юлія Володимирівна може також скористатися заготівлею з минулого року і сказати щось на кшталт «моя відсутність допомогла прийняти цей ганебний закон».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...