Хіти тижня. "Допоможемо "герою" стати знаменитим!": Мережу обурив СБУшник, який у Києві напав на літню жінку, що торгувала малиною (фото)

Інцидент стався 7 серпня близько 8 години вечора біля станції метро "Лук'янівська".

Вадим Прокопенко - "герой" перед беззахисними бабусями. Фото:Facebook

Біля станції метро "Лук'янівська" в Києві невідомий чоловік напав на літню жінку, яка торгувала малиною. Чоловік представився працівником СБУ. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив житель столиці Олександр Іванов, передають Патріоти України.

"Давайте допоможемо "герою" стати знаменитим! Знайомтеся: Прокопенко Вадим Вікторович. Стверджує, що працює в СБУ. Прославився тим, що 7 серпня близько 8 години вечора біля станції метро "Лук'янівська" напав на літню жінку, яка торгувала малиною", - написав він .

За словами Іванова, чоловік розніс ногами дві картонні коробки, з яких старенька продавала ягоди. При цьому він кричав, що таким чином бореться зі стихійною торгівлею та що ця бабуся з декількома склянками малини загрожує його безпеці.

Автор допису додав, що жінка привозить малину з Житомирської області, де її сама ж і вирощує. Після того, як чоловік влаштував свавілля, нагодилися перехожі та бійці ЗСУ.

"Щоб ви розуміли: я згоден, що стихійна торгівля біля метро - це погано. Але ногами розкидати товар без відповіді бабусі, "борючись зі стихійною торгівлею", уявивши себе чорт зна ким - це повне свинство. Бабуся реально ридала, збираючи залишки товару.

Що характерно: лотки і автокрамниці з шаурмою нашого героя чомусь не цікавлять (бо там молоді азіати з ножами), кавові машини - теж. Його профіль - бабусі. Ті, хто не зможе дати здачі.

З поганого: ми доставили "героя-СБУшника" в поліцію метрополітену, але постраждала бабуся відмовилася писати заяву. Пояснила просто: "Я його боюся. Я не знаю, что він мені може зробити. Мені страшно, я не хочу".

Що характерно. Істота хамила. Солдату ЗСУ порадила "забиратися до себе до Львова" (хлопець дійсно родом з Львівської області). Цікавий симптом", - розповів очевидець.

Відзначається, що чоловік вже не перший раз влаштовує подібне. При цьому нападає саме на літніх жінок. У СБУ запевнили, що він не є співробітником відомства.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...

"В 90-е российская "элита" была мега жадная, ох*евшая и мерзкая по всем направлениям. А путин(-изм), - это результат ее усилий", - Іван Яковина

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:15

"Все российские либералы 60+ страшно возмущены фильмом ФБК об истоках путинизма. В принципе, логично: весь фильм их тыкают лицом в то, что это они (и их друзья) не просто проебали страну, а подарили ее Путину с его гопотой", - пише російський журналіст...