Хіти тижня. Екс-ватажок "ДНР" зпрогнозував найближче майбутнє Донбасу після зустрічі Путіна і Трампа

Колишній ватажок "ДНР" Олександр Ходаковський вважає, що чекати кардинальних змін у війні Росії проти України на Донбасі після зустрічі президента Російської Федерації Володимира Путіна і президента США Дональда Трампа безглуздо.

Олександр Ходаковський

Відповідною думкою він поділився на своїй сторінці в Facebook, яку веде під псевдонімом Олександр Сергєєв, передають Патріоти України.

"Не рвіть собі серце думкою про чергові зливи і зради - вам ніхто нічого не обіцяв, як було сказано. Хто вам вселив, що від зустрічі Путіна і Трампа варто було чогось чекати у видимому діапазоні?", - звертається він до своїх соратників із окупації Донбасу.

Ходаковський наголосив, що якби зустріч президентів США і РФ могла мати хоч якісь обнадійливі перспективи для проросійських загарбників, то він обов'язково б зрозумів це заздалегідь.

"Ніхто нікого в Україну не засуне - залиште надії. Просвіту в нашому "темному царстві" у найближчій перспективі не буде - це факт, але і здавати нас ніхто не збирається. Будемо жити, як жили", - пише він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Українські військові - небезпечні": Росіяни вже намагаються використати інцидент з розстрілом патрульних на Вінниччині

субота, 20 квітень 2024, 13:54

Російські боти у мережі підігрівають дискусії про вбивство поліцейського на Вінниччині, намагаючись розколоти позицію українців та дискредитувати і ЗСУ, і поліцію. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передають Пат...

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...